Op zoek naar auto?

Home
auto
KODA Stadswagens, gezinsauto's, SUV, elektrische wagens, Berlines.
Dit voordeel wordt vertaald in een klantenkorting met een vast bedrag van EUR 750 BTWi en is berekend op basis van een afstand van 20.000 km en gemiddeld verbruik van 3.000 kWh op 1 jaar tijd aan een tarief van 025/kWh. Deze korting zal verrekend worden op de verkoopfactuur van het voertuig. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende KODA concessie. Voor professionele klanten gelden specifieke voorwaarden. 2021 KODA AUTO nv.
Vliegende auto maakt succesvolle testvlucht tussen luchthave. De Standaard.
Een prototype van een vliegende auto heeft maandag een testvlucht van 35 minuten gemaakt tussen twee luchthavens in Slovakije. De AirCar is uitgerust met een BMW-motor van 160 pk, heeft al een topsnelheid van 190 kilometer per uur behaald en heeft op 2.500 meter hoogte gevlogen.
Auto.
Kan een elektrische auto een aanhanger of caravan trekken? De accu's' van elektrische wagens zijn vandaag krachtig genoeg om in 1 of 2 etappes naar je vakantiebestemming te rijden, maar kan ook je caravan mee? Europa komt met extra stimulans voor elektrisch rijden.
Slim naar Antwerpen.
B.A. Auto Federale Verzekering.
Uw gebouw, materieel en goederen. Wat zoekt u? De verplichte verzekering B.A. Auto vergoedt de schade die de bestuurder jij of iemand anders van de verzekerde personenauto aan iemand anders berokkent wanneer hij aansprakelijk is voor een verkeersongeval. Bereken je premie.
Auto AD.nl. Weer. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Play. Play. Play. Play. Play. Play. Play. Play. AD logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple Appstore. Pijlen. Pijlen. Minder. Pijlen. Minder. Pijlen. Minder. Facebook. Andr
Test: elektrische BMW iX3 doet niet wat hij belooft. 1 juli Op basis van de compacte SUV X3 presenteert BMW een volledig elektrische variant. De iX3 is een veelbelovende auto vol slimme technologie en gadgets, maar blijkt in de dagelijkse praktijk slechts beperkt inzetbaar. gratis nieuwsbrief auto.
Vertrek je straks met de auto op vakantie? Met deze 5 tips vermijd je de grootste valkuilen VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
Door de nawee├źn van de coronacrisis gaan Vlamingen deze zomer vaker met de auto op vakantie: 7 op de 10 van hen overwegen in eigen land of naar het buitenland met de auto te reizen, bij gezinnen met kinderen is dat zelfs 8 op de 10.
Ons Aanbod Autoparts AKC Automotive: Auto-onderdelen Provincie Antwerpen.
We hebben een constante voorraad van duizenden verschillende artikelen in ons magazijn, naast onze winkels. Hierdoor kunnen we jouw product direct uit voorraad leveren en kan je dezelfde dag nog verder met de herstelling van jouw auto. Auto koppelingen alle merken.
Autoverzekering zelf samenstellen 24/7 bijstand Allianz.
Ben je ouder dan 30 en al meer dan 5 jaar schadevrij aan het rondrijden? Dan word je bij Allianz alvast in de laagste en dus goedkoopste schaal ondergebracht. Lees meer over onze Autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijheid. Wat zijn de voordelen van de erkende herstellers?

Contacteer ons