Op zoek naar tent?

Home
tent
Luifeltenten voor kampeer- en minibusjes Thule België.
Tenten voor een lang verblijf. Eenvoudig op te zetten: transformeer uw luifel in een dak, waarna u er snel een tent van kunt maken. De tent bestaat uit 3 panelen: 2 zij- en 1 voorpaneel, die allemaal aan de luifel worden bevestigd.
Dog Show Event Tent 300x300cm Transgroom Pet Care Professionals.
De binnenkant van de tent is voorzien van UV-bescherming, een aluminium coating die de tent koeler houdt als de zon schijnt. Om de tent binnen zo licht mogelijk te maken, heeft de tent een lichtgrijs dak. Alle vier de zijden kunnen geopend worden en zijn voorzien van horren.
Lichtgewicht tent kopen? Gratis bezorging!
Zowel de binnen als buitentent samen met de haringen en scheerlijnen zit in de tent zak. Afhankelijk van het model tent is het mogelijk om de haringen en scheerlijnen nog zelf uit te breiden maar zoals de tent in de zak zit kan je deze al 100 goed opzetten.
Tenten voor je volgende avontuur? Ga direct naar Vrijbuiter Vrijbuiter. Loading.
Want met tenten begon het allemaal voor Vrijbuiter. Dus of je er nu een familietent zoekt voor een seizoensplek op de Wadden of een echte trekkerstent voor een rondreis in de Alpen, wij helpen je graag een geschikt exemplaar te vinden.
Easy up tenten Partytent-Online.
Deze zijn geschikt als je de tent af en toe gebruikt. - GO-UP: Gebruik je de tent gemiddeld zon 2 tot 4 keer per jaar? De GO-UP variant heeft een sterk stalen frame van 40 mm hexagonaal buizen en de wanddikte bedraagt 1,2, mm.
Ingerichte tent België huren? Luxe kant en klare tenten.
Huur een luxe kant en klare tent in België. Unieke locaties in België zijn er genoeg. Huur bijvoorbeeld een kant en klare glampingtent bij de boer thuis, een safaritent in de Ardennen of een luxe lodgetent vlakbij de Belgische kust; aan keuze geen gebrek.
Tunneltenten Familietenten - The Camping Store.
Safarica Tent Chicco 3 Tc Indian Tan/dark Grey. De Chicco 3 TC tunneltent voor 3 personen is gemaakt van technisch katoen en biedt een uitstekende ventilatie, De Chicco 3 TC tent heeft. Safarica Tent Chicco 2 Tc Indian Tan/dark Grey.
Outwell Tent Willwood 6 Privilege The Camping Store.
Safarica Tent Pacific Reef 420 Poly. De Safarica Pacific Reef 420 tunneltent is een rechtwandige tent wat zorgt voor extra hoogte in de tent. Deze Safarica tunneltent heeft een. Vango Tent Stanford Ii 850xl. Fabrikant: VANGO Aantal pers: 8 personen.
Verhuur tenten en opslagtenten tentverhuur Maldegem tussen Gent en Brugge.
Huur de ideale tent voor uw event. Tentmoment verhuurt voor elk evenement de ideale tent. We zijn gespecialiseerd in het verhuren van professionele tenten vanaf 100 personen. Wij bieden een ruim gamma kwalitatieve en goed onderhouden tenten in alle groottes en verschillende afwerkingen. Organiseert u een beurs, een personeelsfeest, bruiloft, festival, modeshow of ander event, dan bouwen wij voor u elke tentstructuur naar wens. Een tent huren?

Contacteer ons