Resultaten voor dak

Home
dak
Superdak Paal.
Inclusief zinkwerken, isolatiewerken en platte daken in roofing en Resitrix. Dit voornamelijk in de regio Limburg, Antwerpse Kempen en Vlaams-Brabant. Dagelijks zetten wij ons beste beentje voor om onze naam als dakspecialist waar te maken. Bij ons rekent u op betrouwbaarheid en kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Overzetdaken zijn de perfecte oplossing voor een dakrenovatie, en dit zonder ingrijpende afbraakwerken en hoge kosten.
Waarom kiezen voor een hellend dak? Nieuwbouw Jouw dak CREATON.
Het dubbel-lagige, geventileerde design voorheen gekend als een koud dak in combinatie met goede isolatie biedt de beste bescherming tegen omgevingsgeluiden zoals lawaai van vliegtuigen en verkeer, maar ook van wind en regen. Want in tegenstelling tot het platte dak raakt de regen het dakoppervlak niet verticaal.
DAK Home.
Bekijk hier wat we in de loop der jaren hebben bijeen geschreven en gepubliceerd. Zin om een handje te helpen? DAK is een dynamische vereniging van vrijwilligers met een hart voor Carnaval, die mee evolueert met nieuwe wendingen en technologieën.
Isolatie, dak en gevelbouw - Deschacht NV. Isolatie, dak en gevelbouw - Deschacht NV.
Home Isolatie, dak en gevelbouw. Isolatie, dak en gevelbouw. Met de alsmaar strengere energienormen is het niet altijd eenvoudig om het vereiste E-peil te halen. De juiste gevelbekleding en de geschikte dakopbouw kiezen, lijkt meer en meer op hogere wiskunde.
Alles gewoon kapot: dak tribune 1 Bosuil deels weggeblazen. Deurne Gazet van Antwerpen.
Alles gewoon kapot: dak tribune 1 Bosuil deels weggeblazen door storm Aurore. Storm Aurore heeft ook op de Bosuil in Deurne lelijk huisgehouden. Een deel van het dak van tribune 1 is weggeblazen en op het veld terechtgekomen. Het zag er erger uit dan het was.
Dak en thuislozentelling op 29 oktober Welzijn.
In oktober gebeurt er een telling in Zuid-West-Vlaanderen. Een point-in-time telling betekent dat op één afgesproken moment alle dak en thuisloze personen in kaart gebracht worden. De lokale partners vullen met of zonder de dak of thuisloze persoon een korte vragenlijst in.
Premie voor dak of zoldervloerisolatie 2021 Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
isolatie van een hellend dak of van de zoldervloer als de zolder niet verwarmd wordt.; bij isolatie van een hellend dak moet er ook een dampscherm geplaatst worden aan de binnenkant van de woning.; geplaatst door een aannemer.; eindfactuur in 2021.
Dak Scalaplastics.be.
Selecteer een pagina. Ben je je zolder of dak aan het verbouwen en zoek je alternatieven het zonlicht binnen te laten, dan bied Scala Plastics je verschillende oplossingen. Ontdek hieronder ons volledige assortiment.: Koepels I Dakvensters I Zolderramen I Dakhulpstukken.
De Kort Uw ervaren gids in dakwerken en torenwerken!
Uw ervaren dakman voor al uw dakwerken. De Kort dak- en torenwerken heeft meer dan 60 jaar ervaring in het plaatsen, herstellen en renoveren van alle soorten daken, zowel platte daken als hellende daken. De activiteiten van De Kort omvatten: alle dakwerken en dakbedekking met pannen, leien of roofing.

Contacteer ons