Zoeken naar isolatie

Home
isolatie
Verbeterd ontwerp en isolatie.
Onze efficiënte isolatie zorgt voor lagere energiekosten en heeft een positief effect op de ecologische voetafdruk. Architecten, ontwerpers en gebouweigenaars zijn voortdurend op zoek naar nieuwe materialen om het ontwerp en het design van gebouwen te verbeteren, plus manieren om die gebouwen efficiënt te isoleren.
Isolatie? Laat je huis isoleren door Isolteam.
We hebben een aantal specifieke oplossingen voor een goede isolatie. Niet enkel voor isolatie maar ook voor luchtdichtheid zijn er bouwnormen. Want zonder luchtdichtheid kan je niet energiezuinig bouwen. Benieuwd naar het nodige budget om je woning voordelig en efficiënt te isoleren?
Uw partner in akoestische isolatie Isover.
Akoestische isolatie met ISOVER functioneert volgens het massa-veer-massa principe, gebaseerd op akoestische ontkoppeling. Geluidshinder wordt zo bestreden aan de hand van een lichte constructie, die zowel akoestisch als thermisch isoleert. Ontdek hier de akoestische oplossingen van ISOVER. Back to Top.
Isolatie IKO nv.
Deze verschillen van het soort uit te voeren werken en hangen daarbij nauw samen met de milieu impact van de geplaatste isolatie. Wij hebben voor u de meest relevante isolatiepremies opgelijst en dit voor Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Niet zeker welk systeem te kiezen?
Isolatie Eurabo.
Steico base FSC. Drukvaste isolerende ondervloer. Vanaf 582, / plaat. Steico flex 36 FSC 45cm. Dak en wandisolatie van 45cm breedte en met warmtegeleidingscoëfficiënt van 0036, W/mK. Vanaf 2530, / pack. Steico flex 36 FSC 575cm., Dak en wandisolatie van 575cm, breedte en met warmtegeleidingscoëfficiënt van 0036, W/mK. Vanaf 3050, / pack. Steico zell FSC. Steico zell zorgt voor een optimale isolatie van daken en houtskeletwanden.
Omgekeerde isolatie UZA.
Wanneer de witte bloedcellen lager zijn dan 500, is het nodig dat een patiënt een tijd in omgekeerde isolatie verblijft. Bedoeling van omgekeerde isolatie is dat de patiënt wordt beschermd tegen infecties van buitenaf. Dankzij een overdruksysteem en gefilterde lucht krijgen schadelijke kiemen niet de kans de isolatiekamer binnen te dringen.
Isolatie.
Het is evident dat wie verbouwt met een hart voor het milieu de nodige aandacht besteedt aan een degelijke isolatie van zijn woning. Tevens is het mooi meegenomen dat isolatie zichzelf snel terugverdient. Helemaal in overeenstemming met onze bedrijfsvisie bieden we enkel natuurlijke isolatiematerialen aan.
Isoleren met Luminus loont.
Isoleren via Luminus loont. Zowel voor je portefeuille als voor je comfort. Luminus helpt je graag. Maak een afspraak. Isoleren via Luminus loont. Isoleren: de investering die zichzelf terugbetaalt. Door te isoleren bespaar je tot 30 op een gemiddeld jaarlijks energiebudget.
Wat is het verschil tussen isolatie en quarantaine? Opgroeien.
Wat is het verschil tussen isolatie en quarantaine? Wat is het verschil tussen isolatie en quarantaine? Laatste update op. Quarantaine betekent dat je je preventief afzondert om een mogelijke verspreiding van het coronavirus te beperken, omdat je mogelijk besmet bent met het virus.

Contacteer ons